مدیر شبکه بهداشت ودرمان صحنه:

تاکنون موردی ازابتلا به تب کریمه کنگو در شهرستان صحنه مشاهده نشده است

سرویس: شهرستانکد خبر: 304798|10:21 - 1397/03/30
نسخه چاپی
تاکنون موردی ازابتلا به تب کریمه کنگو در شهرستان صحنه مشاهده نشده است
پایگاه خبری امروله : مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان صحنه گفت : تاکنون موردی ازابتلا به تب کریمه کنگو در شهرستان صحنه مشاهده نشده است .

احسان مهری در گفتگو باامروله، عنوان کرد : تاکنون  موردی ازابتلا به تب کریمه کنگو در شهرستان صحنه مشاهده نشده است .

 


مهری اظهار داشت :  تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) یک بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد است که عمدتاً به وسیله کنه منتقل می شود.

 


وی در ادامه با اشاره به اینکه ، حیوانات اهلی بیمار علامت مشخصی ندارند و می توانند ناقل باشند .گفت :عفونت درانسان پس از گزش کنه و یا له کردن آن روی پوست ،تماس با پوست و لاشه حیوان ، خون و ترشحات حیوان آلوده و تماس با خون و بافتهای بیمار مبتلا و حتی به صورت تنفسی ایجاد می شود.

 


دکتر مهری گفت :فصل شیوع بیماری همزمان با شروع فعالیت کنه ها  از اویل  اردیبهشت  ماه تا اوخر مهر ماه می باشد ،لذا بیشترین موارد ابتلا انسانی در این بازه زمانی می باشد . اما احتمال ابتلا در کلیه ایام سال می باشد.

 


مدیر شبکه بهداشت ودرمان صحنه گفت : پیش بینی های لازم در خصوص آموزش ، بیماریابی و هماهنگی های بین بخشی و برون بخشی در سطح شبکه بهداشت و درمان صحنه انجام شده است .

 


مهری افزود : در همین راستا کلیه پزشکان بخش بهداشت ، کارشناسان بهداشتی ضمن دریافت آموزشهای لازم به جمعیت تحت پوشش مراکز جامع خدمات سلامت خود نیز آموزشهای لازم را ارائه نموده اند .

 


وی علائم بروز بیماری را شامل شروع  ناگهانی تب همراه با درد عضلانی و سپس تظاهرات خونریزی دهنده همراه با سابقه گزش کنه یا له کردن با دست ، تماس مستقیم با دام و یا  بافتهای حیوانات آلوده اظهار داشت و از مردم در خواست نمود :

 


  -از خرید گوشت بدون مهر دامپزشکی خودداری کنید.


- گوشت را از قصابیهای معتبر خرید کنید زیرا این قصابی ها گوشت را از کشتارگاهی فراهم می کنند که دارای فرایند پیش سرد است.


 -گوشت تازه را 24 ساعت در دمای معمولی یخچال نگداری کرده و  سپس عملیات تکه کردن و مصرف را انجام دهید.


 
-امعا و احشا( دل و جگر) تازه را به مدت 48 ساعت در دمای معمولی یخچال نگداری کرده وسپس مصرف نمایید.


 
-در هنگام خرد کردن گوشت و سایر بافتهای دام از دستکش استفاده کنید.


 
-در موقع تماس با دام و ذبح دام از وسایل ایمنی فردی شامل کلاه ،عینک، ماسک ، روپوش ، چکمه و دستکش لاستیکی استفاده نمایید.


 
- از دست زدن به کنه و له کردن آن خودداری کنید.
 


-از رفت و آمد افراد غیر مسئول در کشتارگاهها خودداری کنید.


 
-پس از تماس با دام و بعد از خروج از محل نگهداری دام حتماٌ لباس خود را عوض کنید.


 
-از کشتارهای غیر مجاز جلوگیری نمایید.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد