افزایش ریسک شکستگی استخوان با مصرف بیش از حد ویتامین A

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 306058|10:59 - 1397/07/28
نسخه چاپی
افزایش ریسک شکستگی استخوان با مصرف بیش از حد ویتامین A

به گزارشامروله، نتایج مطالعات محققان دانشگاه گوتنبرگ سوئد نشان می دهد مصرف بیش از اندازه ویتامینAموجب کاهش ضخامت استخوان شده که نهایتا منجر به ایجاد استخوان های ضعیف و شکننده می شود.

ویتامینAکه در گوشت، محصولات لبنی و سبزیجات یافت می شود منبع ضروری مهمی برای رشد، بینایی، سیستم ایمنی و عملکرد اعضای بدن است.

یافته ها نشان می دهد به موش های که دوز بالا ویتامینA، معادل ۴.۵ تا ۱۳ برابر میزان مصرف مجاز روزانه برای انسان، داده شده بود، استخوان ها در طول مدت ۸ روز نازک شده بود.

«اولف لرنر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مصرف بیش از اندازه ویتامینAممکن است موجب بروز افزایش ریسک اختلال شکنندگی استخوان ها در انسان شود اگرچه همچنان باید مطالعات بیشتری در این زمینه انجام شود.»