رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه مطرح کرد:

تولید سالانه ۳۵۰ هزار تن گوجه فرنگی در کرمانشاه

سرویس: اخبار استانکد خبر: 306076|11:04 - 1397/07/30
نسخه چاپی
تولید سالانه ۳۵۰ هزار تن گوجه فرنگی در کرمانشاه
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از تولید سالانه ۳۵۰ هزار تن گوجه فرنگی در استان خبر داد.

به گزارشامروله، خسرو شهبازی در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: پنج هزار هکتار از مساحت اراضی کشاورزی استان کرمانشاه به کشت گوجه فرنگی اختصاص دارد که در حال حاضر در اواخر برداشت آن در مناطق سردسیر هستیم.

وی افزود: با توجه به کشت ارقام جدید گوجه فرنگی، این محصول از عملکرد بالایی در سطح استان برخوردار بوده به گونه ای که میزان برداشت از هر هکتار توسط کشاورزان نمونه ۱۵۰ تن در هر هکتار و به طور متوسط ۷۰ تن در هر هکتار است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه گفت: هر کیلوگرم گوجه توسط کارخانه به نرخ ۱۴۰۰ تومان از کشاورز خریداری می شود اما قیمت بازاری آن برای مصرف کننده حدود ۲۰۰۰ تومان است.

وی با بیان اینکه  در سطح استان کرمانشاه، سالانه ۳۵۰ هزار تن تولید گوجه فرنگی داریم تصریح کرد: توصیه ما به کشاورزان این است تناوب زراعی را رعایت کنند و نسبت به کشت محصولات بذر باریک که از سطح خاک استفاده می کنند، اقدام کنند و با توجه به در پیش داشتن پله پاییزی در روزهای پنجشنبه و جمعه، در این روزها در سطح بیشتری کشت داشته باشند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد