به گزارشامروله، محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده ممکن است خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش دهد.
«شیرازلبرساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینبارهمیگوید: «کبد چرب غیرالکلی به عنوان جز کبدی سندرم متابولیک، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب به عنوان عوامل کلیدی درپاتوفیزیولوژیآن تلقی میشوند.»
محققان اذعان میکنند افرادی که گوشت قرمز زیاد مصرف میکنند عمدتاً مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف کالری بیشتر و الگوی متابولیکی بدتری هستند.
همچنین افرادی که مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب از جمله سرخ شده یا کباب شده مصرف میکنند، دارای میزان بالا HCA (آمینهایهتروسایکلیک) هستند و از اینرو بیشتر در معرضابتلاءبه مقاومت انسولین قرار دارند.
زلبرساگیدر ادامه عنوان میکند: «سبک زندگی ناسالم غربی نقش اساسی درابتلاءو پیشرفت بیماری کبد چرب دارد چراکه عمدتاً با عدم تحرک فیزیکی و مصرف بالافروکتوزو چربی اشباع شده همراه است.»
این مطالعه شامل ۳۵۷ شرکت کننده در رده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال بود.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد