مصرف زیاد مواد قندی و شیوع جهانی بیماری‌های دهان و دندان

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 308371|11:55 - 1398/04/31
نسخه چاپی
 مصرف زیاد مواد قندی و شیوع جهانی بیماری‌های دهان و دندان

به گزارشامروله، پوسیدگی دندان و دیگر بیماری‌های دهان به دلیل مصرف فزاینده مواد قندی به بحران جدی در سلامت عمومی تبدیل شده‌ است.

در این بررسی ۱۳ کارشناس از ۱۰ کشور مختلف به این موضوع پرداختند که چرا شیوع بیماری‌های دهان طی سه دهه گذشته در سراسر جهان به رغم پیشرفت‌های حاصل شده در این حوزه ادامه پیدا کرده‌ است.

در حال حاضر، بیماری‌های دهان و دندان از شایع‌ترین بیماری‌ها در جهان است که حدود ۳.۵ میلیارد نفر به آن مبتلا هستند و با این وجود سلامت دهان از جمله مسائلی است که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

یکی از محققان این مطالعه از دانشگاه «گریفیت» استرالیا گفت: یافته‌های بدست آمده نشان دهنده ضرورت بهبود خدمات مراقبت از دهان و دندان، قانون‌گذاری در حوزه صنعت تولید مواد غذایی حاوی قند و شفافیت بیشتر در انجام مطالعات علمی است.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، به گفته محققان سه عامل اصلی و مخرب برای بهداشت دهان و دندان شامل مصرف مواد قندی، دخانیات و مواد الکلی است که در میان آن‌ها مواد قندی بیشترین نقش را در به خطر انداختن سلامت دهان در جهان دارد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد