آخرین اخبار

28. شهريور 1398 - 10:39   |   کد مطلب: 308986

به گزارش امروله، تداخل غذایی مشکلی است که با مصرف بعضی از مواد غذایی و داروها به طور همزمان ایجاد می‌شود. اما متاسفانه تا به امروز هیچ تحقیقات کاملی روی این تداخل‌ها انجام نشده و بیشتر این باورها ممکن است نتیجه تجربه‌های مردم باشد که گاه درست و برخی نادرست هستند. موضوعی که در این مقاله می‌خواهیم به آن بپردازیم تداخل غذایی بین خربزه و عسل است. آیا تا به حال شنیدید که خوردن عسل و خربزه با هم موجب مرگ می‌شود؟ در ادامه مقاله به طور مفصل به این موضوع خواهیم پرداخت.

همانطور که گفتیم چون تحقیقات کاملی روی تداخل‌های غذایی انجام نشده، نمی‌توان با قطعیت آن‌ها را تایید یا تکذیب کرد. اما نکته مهم این است که تداخل‌های غذایی اکثرا تهدید جدی برای سلامت افراد نیست. بنابراین نمی‌شود به این موضوع اعتماد کرد که فردی با خوردن این مواد غذایی می‌میرد.

اگر فردی خربزه و عسل را با هم بخورد چه اتفاقی برای او می‌افتد؟

خربزه و عسل کمی متفاوت است. وقتی فردی این مواد غذایی را با هم می‌خورد، ترکیبات این دو ماده با هم واکنش نشان می‌دهند و نتیجه آن به وجود آمدن یک ماده سفت و سخت است. این ماده سفت کار هضم برای دستگاه گوارش را بسیار سخت و عملکرد دستگاه گوارش را به هم می‌زند. افرادی که خربزه و عسل را با هم می‌خورند، احتمال دچار شدن به دل درد‌های شدید دارند. البته این دل دردها در حدی نیستند که بتوانند باعث مرگ طرف شوند.

آیا تداخل‌های غذایی در همه افراد به یک شکل بروز می‌دهند؟

جواب نه است. ممکن است برخی علائم تداخل‌های غذایی در فردی بروز کند اما فرد دیگری با خوردن همان مواد غذایی دچار هیچ مشکلی نشود. توانایی بدن، قدرت هضم، طبع و مزاج، جنس و حساسیت‌های غذایی افراد از عواملی هستند که روی این موضوع تاثیر می‌گذارند.

و اما راه حل اساسی برای این مشکل

برای ایجاد تعادل در بدن، افرادی که خربزه و عسل می‌خورند، باید مقداری ماده غذایی با طبع گرم مثل خرما یا چایی نبات بخورند. هم‌چنین در طول روز توصیه می‌شود تعادل مواد غذایی رعایت شوند یا مواد غذایی با طبع گرم و سرد به طور همزمان ایجاد شوند.

دیدگاه شما