جلوی ورود خبرنگاران به مجمع هپکو گرفته شد

سرویس: ایران و جهانکد خبر: 309467|11:17 - 1398/08/18
نسخه چاپی
جلوی ورود خبرنگاران به مجمع هپکو گرفته شد
در مجمع عمومی عادی سالانه هپکو که بعد از تنفس 10 روزه امروز برگزار شد از ورود خبرنگاران جلوگیری به عمل آمد.

به گزارشامروله، 

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تولید تجهیزات سنگین (هپکو) که قرار بود در تاریخ 8 اردیبهشت 98 در محل دفتر مرکزی این شرکت در تهران برگزار شود، به دلیل عدم معرفی نماینده سازمان خصوصی‌سازی و عدم تعیین تکلیف سهام در اختیار این سازمان برای عرضه در فرابورس با 10 روز تنفس همراه شد. گرچه در مجمع اول نیز نماینده خلع شده شرکت هیدرواطلس که 60.72 درصد سهام در اختیار آن شرکت به دلیل عدم توانایی در پرداخت اقساط به سازمان خصوصی‌سازی برگشته بود، در این مجمع ادعا کرده بود هنوز به عنوان نماینده هیدرو اطلس حضور دارد و قصد عقب‌نشینی و پاپس کشیدن ندارد.

به گزارش فارس، امروز شنبه 18 آبان 98 از ساعت 10 صبح سهامداران خرد با در دست داشتن مدارک لازم در دفتر شرکت واقع در خیابان سمیه تهران در مجمع حضور پیدا کردند و خبرنگار فارس نیز برای تهیه گزارش از مجمع عمومی عادی سالیانه هپکو که بعد از 10 روز تنفس در محل شرکت برگزار می‌شود حاضر شده، اما متاسفانه مسئولان شرکت هپکو اجازه حضور خبرنگار در مجمع را ندادند و اعلام شد مسئول خدمات و نیز فرد دیگری به عنوان مدیر اداری اعلام کرده که خبرنگار حق شرکت در مجمع عمومی عادی هپکو را ندارد؛ بنابراین خبرنگاران نیز از محل سالن انتظار در طبقه پایین این ساختمان اقدام به تهیه گزارش کرده‌اند.

به گزارش فارس، شرکت تولید تجهیزات هپکو که در سال 51 شروع به تاسیس شده و فعالیت این شرکت از 18 بهمن 54 در اراک در زمینی به مساحت 100 هکتار و در سالن مونتاژ و انبار قطعات به مساحت 40 هزار مترمربع شروع شد.

پیش از واگذاری هپکو  سازمان گسترش و نوسازی صنایع 5 درصد، هیدرو 55 درصد و سهامدار بخش خصوصی 45 درصد سهام را در اختیار داشت و این شرکت در تاریخ 15 اسفند 82 در بورس اوراق بهادار پذیرش شد. پس از آن واگذاری شرکت هپکو به بخش خصوصی به میزان 60.72 درصد به شرکت واگن‌سازی کوثر و 39.28 درصد در اختیار سایر سهامداران خرد بود که بعد از عدم توانایی واگن‌سازی در پرداخت اقساط این مقدار سهام به خریدار بعدی یعنی شرکت هیدرو اطلس واگذار شد که خریدار دوم نیز نتوانست به ایفای تعهدات خود به سازمان خصوصی‌سازی بپردازد، بنابراین شرکت هیدرواطلس نیز به عنوان آخرین دارنده 60.72 درصد سهام هپکو ، خلع‌ید شد و این میزان سهام به سازمان خصوصی‌سازی برگشت داده شد تا به صورت موقت این شرکت اداره شده و سپس از طریق مکانیسم فرابورس به یک خریدار دارای اهلیت بخش خصوصی واگذار شود.

به قول یکی از سهامداران که در مجمع امروز شرکت کرد، شرکت هپکو نیز برای خودش معمایی شده است. شرکتی که مانند ساعت کار می‌کرد، با واگذاری به بخش خصوصی‌سازی و دست به دست شدن سهام اکنون توان پرداخت حقوق کارکنان خود را نیز ندارد. محصولات این شرکت که تصاویر آن بر در و دیوار ساختمان اصلی نقش بسته، شامل لودر، کمباین، گریدر، بولدوزر، بیل مکانیکی، غلتک راه‌سازی، غلتک آسفالت، کامیون‌های معدن، تراکتور و بیل‌های مکانیکی کوچک و بزرگ بوده است که این تجهیزات با وارد کردن موتور از خارج از کشور مونتاژ می‌شده است، اما اکنون به دو دلیل واردات ماشین‌آلات خارجی و نیز رکود حاکم بر پروژه‌های عمرانی این شرکت نیز دچار رکود شده است.

از طرفی به گفته مقامات سازمان خصوصی‌سازی امکان اداره هپکو به صورت دولتی وجود ندارد و به اجبار باید سهام این شرکت از طریق بورس به خریدار اهل و توانمند واگذار شود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد