مواد قندی موجب تغییر در ساختار شیمیایی مغز می شود

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 310221|10:54 - 1398/10/30
نسخه چاپی
مواد قندی موجب تغییر در ساختار شیمیایی مغز می شود

به گزارشامروله، هر زمانیکه ما مطلب یا تجربه‌ای جدید لذت بخش می‌آموزیم، سیستم پاداش دهی مغزمان فعال می‌شود. به کمک مواد شیمیایی طبیعی مغز، چندین ناحیه مغز با یکدیگر اتصال یافته و به ما در یادگیری و تکرار رفتارهای بهبوددهنده دانش و سلامت روان کمک می‌کنند.

محققان در این مطالعهتأثیراتمصرف مواد قندی را بر روی ۷ خوک ماده بررسی کرده و سپس از مغز آنها تصویربرداری کردند.

تیم تحقیق به مدت ۱۲ روز متوالی، دسترسی خوک‌ها به محلولساکاروزرا به مدت یک ساعت امکان پذیر کرد و ۲۴ ساعت بعد از آخرین بار مصرف، از مغزشان عکسبرداری شد.

«مایکلوینتردال»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاهآراهوسدانمارک، در اینبارهمی‌گوید: «بعد از ۱۲ روز مصرف مواد قندی، ما شاهد تغییرات اساسی در سیستم دوپامین و افیونی مغز بودیم.»

به گفته محققان، مواد خوراکی مملو ازساکاروزبر جریانپادشدهی مغز به شیوه مشابه اعتیاد به مصرف مواد مخدرتأثیرمی‌گذارند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد