نقش مصرف غذاهای چرب و شیرین در ایجاد احساس افسردگی

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 311436|12:01 - 1399/03/08
نسخه چاپی
 نقش مصرف غذاهای چرب و شیرین در ایجاد احساس افسردگی

به گزارشامروله، دکتر «میشلپرلمن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه خدمات سلامت میامی، در اینبارهمی‌گوید: «مصرف مواد خوراکی به شدت تصفیه شده که سرشار از مواد قندی هستند موجب تغییرات سریع در قندخون، انسولین و سایر هورمون‌های تنظیم کننده خلقیات و سیری می‌شود.»

این نوسانات برکورتیزولو همچنینکاتکولآمین‌های مرتبط با استرس نظیراپینفرینتأثیرمی‌گذارد که می‌تواند منجر به پُرخوری شود.

اگرچه پُرخوری موجب ایجاد حس بهتر در فرد می‌شود اماتأثیرآن، موقتی است.

این روند منجر به مصرف چربی و مواد قندی بیشتری شده و در نتیجه چرخه پُرخوری ادامه می‌یابد.

به گفتهپرلمن، «افراد بعد از این پُرخوری احساس گناه دارند که می‌تواند موجب تشدید افسردگی و سایر اختلالات رفتاری فرد شود.»

مغز ما به خوبی با برخی مواد شیمیایی یا داروها سازگار می‌شود و آستانه تحمل ما بیشتر و بیشتر می‌شود. ازاینرونیاز به مصرف بیشتر همان ماده خوراکی مشابه برای دستیابی بهتأثیرمشابه ایجاد می‌شود.

به گفت محققان، بهترین راه اجتناب از این چرخه، یافتن راه‌های سالم‌تر برای مقابله با استرس است.