پیش بینی تولید ۲۰ هزار تن پیاز در شهرستان هرسین

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 314396|11:00 - 1400/06/10
نسخه چاپی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین گفت: پیش بینی می شود ۲۰ هزار تن پیاز در شهرستان هرسین تولید شود.

به گزارش امروله ،مهندس علیرضا یاری پور در گفتگو بادیوانگاهبا بیان اینکه شهرستان هرسین یکی از  قطب های مهم تولید پیاز در کشور و استان می باشد افزود: نوع پیاز کشت شده در هرسین پیاز. قرمز بوده و متوسط عملکرد ۶۰ تن در هکتار می باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین سطح زیر کشت این محصول را در شهرستان ۳۶۰ هکتار اعلام کرد  و گفت: پیش بینی می شود ۲۰هزار تن پیاز در شهرستان هرسین تولید شود.

وی خاطرنشان کرد: به علت طعم خاص، مطبوع و خاصیت انبار داری بالا و استفاده کم از کود شیمیایی و سموم پیاز هرسین جز محصولات سالم محسوب شده  که علاوه بر مرکز استان به سایر استان ها و خارج از کشور صادر می شود.

یاری پور اظهار داشت: برداشت این محصول تا پایان شهریور ماه ادامه ولی متاسفانه در زمان برداشت قیمت به پایین ترین سطح خود می رسد و به دلیل نبود سردخانه و صنایع تبدیلی مناسب کشاورز محصول خود را با نازلترین قیمت به فروش می رساند که انشالله امید می رود با انجام پروژه‌های مذکور زمینه اشتغالزایی بیشتر و کسب درآمد بالاتر جهت تولید کنندگان حاصل شود.