طرز تهیه دسر مخصوص با فرنی ؛ ساده و سریع

کد خبر: 310354|10:48 - 1398/11/12
نسخه چاپی
طرز تهیه دسر مخصوص با فرنی ؛ ساده و سریع

به گزارشامروله، فرنی یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین دسرهای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. قبلا طرز تهیه انواع این دسر را به شما آموزش داده‌ایم و امروز می‌خواهیم یک دسر مخصوص با فرنی را به شما آموزش دهیم تا سفره شما را در مهمانی بعدی زیباتر و رنگین‌تر کند؛ پس با ما همراه باشید.

آرد برنجپنج قاشق غذاخوری
شیرپنج پیمانه
کره پاستوریزه کالهخرید آنلاین50 گرم
شکریک پیمانه
بیسکوییت پتی‌بوردو بسته
زرده تخم مرغیک عدد
زعفرانبه مقدار لازم
وانیلبه مقدار لازم
مغز گردو (خرد شده)حدود ده عدد
بیسکوئیت کیت‌کت برای تزیینحدود دو بسته

مرحله اول

در ظرفی شیر، آرد برنج، شکر و زعفران را مخلوط کنید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید.

مرحله دوم

کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا کمی سفت شده و آرد برنج از حالت خام دربیاید.

مرحله سوم

داخل کاسه زرده تخم‌مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و بعد از  آنکه فرنی جا افتاد به آن اضافه کنید. بعد از آنکه چند جوش زد آن را از روی شعله بردارید.

مرحله چهارم

ظرف پیرکس بردارید و مقداری از فرنی را کف آن بریزید، یک ردیف از بیسکوئیت پتی‌بور روی آن بچینید.

مرحله پنجم

روی لایه بیسکوییت کمی دیگر فرنی بریزید و از گردوهای خردشده روی آن بپاشید. مجددا یک لایهفرنیریخته و بعد همان کار را تکرار کنید تا مواد شما تمام شده و دسر لایه‌لایه شود.

مرحله ششم

وقتی آخرین لایه را چیدید، کیت‌کت‌ها را برای تزیین روی آن رنده کنید.

دسر شما آماده است آن را حدود سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید و بعد به همراه چای،قهوهیا نوشیدنی مورد علاقه خود سرو کنید.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد