پایگاه خبری تحلیلی امروله08:33 - 1397/12/20
امروله گزارش می دهد

گفتگو ویژه با ستاره اقتصاد مقاومتی در شهرستان صحنه

پایگاه خبری امروله : امین الله رضایی یکی از تولید کنندگان زنبور عسل در شهرستان صحنه است که با بهره گیری از وام های اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه ناحیه صحنه توانسته در هر سال 5 تن عسل تولید کند.

به گزارشامروله،  زنبور عسل یکی از با هوش ترين حيوانات پس از انسان است و زندگي شگفت انگيزی دارد، این موجودات خارق العاده هر گاه حس كنند كسي به حريم قانوني آن ها نزديك مي شود سريع به يكديگر ملحق و با هم متحد مي شوند و به تجاوزگر حمله می کنند.

 

ولی اگر کسی قدری دود تهیه و پراکنده کند و دست خود را آهسته وارد کندو کند زنبورها برای این غارتگری با او کاری ندارند شاید به این دلیل که فکر می کنند این تجاوزگر به کندو یکی از عوامل طبیعی است که مبارزه با آن بیهوده و محال است.

 

شاید به همین دلیل است که زنبورهای عسل بعد از اینکه بوی دود را استشمام می کنند و می بینند عسل آنها به یغما می رود به جای اینکه به انسان حمله ور شوند، بنابر روحیه دور اندیشی فوق العاده ای که دارند به طرف عسل می روند و مقدار زیادی از عسل را در کیسه هایشان قرار می دهند. که اگر مجبور به مهاجرت شدند بتوانند شهر دیگری به وجود آورند یا اگر شهر آنها خراب شد بتوانند در همان محل شهر دیگری بسازند

 

شهرستان صحنه یکی از تولید کنندگان عسل در استان کرمانشاه است که به دلیل وجود مراتع، باغات، گلها و درختان متنوع عسل بسیار مرغوبی تهیه می شود.

 

 

 

امین الله رضایی یکی از تولید کنندگان زنبور عسل در شهرستان صحنه است که با بهره گیری از وام های اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه ناحیه صحنه توانسته  در هر سال 5 تن عسل تولید کند.

 

وی در گفتگو با امروله عنوان کرد : من امین الله رضایی اهل شهرستان صحنه قبلا به حرفه امدادگری مشغول به کار بودم ولی به دلیل برخی مشکلات با وجود اینکه بیست سال سابقه کار داشتم نمی توانستم به حرفه مورد علاقه خودم که تولید زنبور عسل است به صورت حرفه ای فعالیت کنم.

 

رضایی با اشاره به اینکه پانزده میلیون تومان از بسیج سازندگی وام دریافت نموده ام تصریح کرد : در هر دوره پرورش زنبور عسل بیش از 5 تن عسل تولید می شود.

 

وی به بیان اینکه در این کار 7نفر اشتغال زایی مستقیم داشته ام گفت : در این کار توانستم با استفاده از ضایعات تنباکو جهت آفت زدایی نواوری و ابتکار داشته باشم.

 

این تولید کننده عسل با بیان اینکه فصل برداشت عسل از کندوها اردیبهشت تا اواخر تابستان می باشد تشریح کرد : میزان درامد سالیانه این طرح 15 میلیون تومان است.