پایگاه خبری تحلیلی امروله11:29 - 1397/12/21

ترکیبات چای سبز و برنج به مقابله با آلزایمر کمک می کند

به گزارشامروله، محققان دانشگاهساوترنکالیفرنیا عنوان می‌کنند درمان تلفیقی به مراتب بهتر از یک درمان واحد است و بهترین شیوه برای درمان افراد مبتلا به آلزایمر است.

در حال حاضر درمان تلفیقی، یک درمان استاندارد برای بیماری‌های نظیر سرطان، عفونت HIV و آرتروزروماتوئیداست.

یافته‌ها نشان می‌دهد ترکیب EGCG (epigallocatechin-۳-gallate) موجود در چای سبز و FA (ferulic acid) موجود در هویج، گوجه فرنگی، برنج، گندم وجودوسر، بهطورکاملموجب بازیابی عملکرد فضایی حافظه می‌شود.

محقان مشاهده کردند بعد از سه ماه درمان، عملکرد موش‌های مبتلا به آلزایمر همانند موش‌های سالم بود.

«ترنستاون»، استاد دانشگاه، در اینبارهمی‌گوید: «ما نباید تا ۱۰ تا ۱۲ سال آینده برای یک دارو جدید معطل بمانیم. همین امروز می‌توانیم این تغییرات رژیمی را ایجاد کنیم.»

در این مطالعه، محققان ۳۲ موش دارای علائم شبه آلزایمر را به چهار گروه تقسیم کردند و به مدت ۳ ماه تحت نظر داشتند.

به گفته محققان، مکمل‌های گیاهی ممکن است از انسان‌ها در مقابلدمانس(زوال عقل)محاظتکنند.