به گزارشامروله، محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده ممکن است خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش دهد.
«شیرازلبرساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینبارهمیگوید: «کبد چرب غیرالکلی به عنوان جز کبدی سندرم متابولیک، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب به عنوان عوامل کلیدی درپاتوفیزیولوژیآن تلقی میشوند.»
محققان اذعان میکنند افرادی که گوشت قرمز زیاد مصرف میکنند عمدتاً مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف کالری بیشتر و الگوی متابولیکی بدتری هستند.
همچنین افرادی که مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب از جمله سرخ شده یا کباب شده مصرف میکنند، دارای میزان بالا HCA (آمینهایهتروسایکلیک) هستند و از اینرو بیشتر در معرضابتلاءبه مقاومت انسولین قرار دارند.
زلبرساگیدر ادامه عنوان میکند: «سبک زندگی ناسالم غربی نقش اساسی درابتلاءو پیشرفت بیماری کبد چرب دارد چراکه عمدتاً با عدم تحرک فیزیکی و مصرف بالافروکتوزو چربی اشباع شده همراه است.»
این مطالعه شامل ۳۵۷ شرکت کننده در رده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال بود.