به گزارشامروله، محققان در مطالعهای به بررسی مغذیترین میوهها و سبزیجات پرداختند تا دریابند کدامیک دارای مقادیر قابل توجه ویتامینهای B نظیرتیامین،ریبوفلاوین،نیاسین،فولات، B6 و B12، ویتامینهای C و K، آهن، فیبر و پروتئین هستند.
محققان در بررسیهای خود ۵سوپرمیوهرا یافتند که قویاً با کاهش ریسک ابتلاء به بیماریهای مزمن مرتبط هستند:
- لیموترش زرد
- توت فرنگی
- پرتقال
- لیموترش سبز
-گریپفروتصورتی و قرمز
بعد از این میوهها، به ترتیب تمشک وگریپفروتسفید قرار میگیرند.
همچنین توجه به رسیده بودن میوه هم مهم است. مطالعات نشان میدهند میوههای رسیده، از جمله خانواده توتها، به مراتبآنتیاکسیدان بیشتری دارند. ازاینروفایده تمشک سیاه به مراتب بیشتر از تمشک قرمز است.