پایگاه خبری تحلیلی امروله10:06 - 1399/03/07

تاثیر افزودن ادویه ها به وعده غذایی در کاهش التهاب

به گزارشامروله، «کانی راجرز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در اینبارهمی‌گوید: «افزودن انواع ادویه‌ها به وعده غذایی چرب یاپرکربوهیدراتمی‌تواند راهی برای سالم‌تر کردن آن غذا باشد. ما در این مطالعه فقط به یک ادویه خاص اشاره نداریم.»

محققان در این مطالعه، از مخلوطی از ریحان، برگ بو، فلفل سیاه، دارچین، گشنیز، زیره، زنجبیل، پونه کوهی، جعفری، فلفل قرمز،رزماری، آویشن و زردچوبه استفاده کردند.

به گفته راجرز، در مطالعه قبلی خواص ضدالتهابی انواع ادویه‌ها نظیر زنجبیل و زردچوبه اثبات شده بود.

بعلاوه، التهاب مزمن با پیامدهای بدی برای سلامت نظیر سرطان، بیماری قلبی عروقی و اضافه وزن و چاقی مرتبط است.

در سال‌های اخیر، محققان دریافتند التهاب می‌تواند بعد از مصرف وعده غذایی چرب یا حاوی قند بالا افزایش یابد.

در این مطالعه، ۱۲ مرد در رده سنی ۴۰ تا ۶۵ سال که چاق بوده یا اضافه وزن داشته و حداقل یک فاکتور پرخطر بیماری قلبی عروقی را داشتند، مورد مطالعه قرار گرفتند.

به طور تصادفی هر شرکت کننده سه نوع وعده غذایی با چربی اشباع شده و کربوهیدرات بالا در سه روز جداگانه مصرف کردند: یک وعده بدون ادویه، یک وعده همراه با دو گرم از مخلوط ادویه‌ها، و یک وعده هم همراه با ۶ گرم از مخلوط ادویه‌ها. سپس نمونه خون افراد جمعآوریو بررسی شد.

بعد از بررسی داده‌ها، محققان دریافتندسیتوکینهایالتهابی بعد از مصرف وعده غذایی حاوی ۶ گرم ادویه کاهش یافت.

شش گرم ادویه تقریباً در حدود یک قاشقچایخورییا یک قاشقسوپخوریاست.

محققاندرحالانجام تحقیقات بیشتر در این زمینه هستند.