پایگاه خبری تحلیلی امروله05:31 - 1393/02/06

آمار بیسودان خراسان شمالی از میانگین کشوری بالاتر است

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: متاسفانه آمار بیسوادان استان از میانگین کشوری بالا بوده و خراسان شمالی جزء استان‌های عقب در این شاخص است.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران‌(ایسنا)، منطقه خراسان شمالی، سیدمحمد لنگری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر 50 هزار نفر در رده سنی 10 تا 45 سال، مجموع بیسوادان و کم سودان استان را تشکیل می‌دهند.

 

وی با ذکر این که تعداد بیسودان مطلق در استان 29 هزار نفر است، ادامه داد: باید طی دو سال در استان بیسوادی ریشه کن و آموزش لازم برای این تعداد از جامعه هدف انجام شود.

 

لنگری افزود: باید طی سال جاری 16 هزار نفر و سال آینده نیز 13 هزار نفرتحت آموزش‌های سوادآموزی در قالب برون سپاری قرار گیرند.

 

وی با ذکر اینکه جذب و آموزش، اولیاء بیسواد‌ یا کم سواد دانش آموزان در فرآیند برون سپاری در دستور کار است، خاطرنشان کرد: شهرستان‌های گرمه و جاجرم دارای کمترین بیسواد هستند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی افزود: در گروه سنی 10 تا 45 سال نیز شهرستان‌های بجنورد، شیروان و راز و جرگلان بیشترین بیسواد را دارند.