پایگاه خبری تحلیلی امروله05:45 - 1393/02/11

3500 تایبادی در طرح بیمه سلامت همگانی ثبت نام کردند

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی چهاریاری سرپرست رییس اداره بیمه سلامت شهرستان تایباد صبح پنجشنبه در محل اداره بیمه سلامت اظهار کرد: هدف از اجرای طرح بیمه سلامت همگانی اجباری کاهش هزینه های درمان از جیب مردم است.

وی با اشاره به اینکه فرصت ثبت نام تا پایان اردیبهشت ماه است گفت: مردم می توانند با مراجعه با سامانه بیمه سلامت و با رعایت شرط خانوار در این سامانه ثبت نام ;کنند و بعد از ثبت نام منتظر دریافت پیامک از سوی سامانه باشند.

چهاریاری گفت: کسانی می توانند در این طرح ثبت نام کنند  که فاقد هر گونه پوشش بیمه ای پایه باشند و تحت پوشش بیمه سلامت قرار خواهند گرفت و در پایان با اولویت ثبت نام به اداره بیمه محل شهرستان انتخاب شده در سامانه و نمایندگی مربوطه مراجعه و با ارائه مدارک شناسایی دفاتر بیمه صادر و به آنها تحویل خواهد شد.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری افزود: همه باید در حوزه سلامت مردم تلاش کنیم تا دغدغه مردم در خصوص درمان آنها کاهش یابد