پایگاه خبری تحلیلی امروله10:00 - 1393/02/13
در اولین روز از هفته معلم

زنگ سپاس معلم در دبیرستان پسرانه امام صادق(ع) صحنه نواخته شد

پایگاه خبری امروله : به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و آغاز هفته معلم، زنگ سپاس از معلم با حضور مدیر اداره آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین ادارات در دبیرستان پسرانه امام صادق(ع)شهرستان صحنه نواخته شد.

به گزارش خبرنگار امروله : در این مراسم " حسن رحیمی " با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام علی النقی (ع) و همچنین شهادت مرتضی مطهری، هفته گرامیداشت مقام معلم را به تمام معلمان و مربیان شهرستان و کشور تبریک گفت.
 

وی با بیان اینکه اولین معلم بشیریت خود خداوند می باشد افزود: آنچه مسلم است، اولین معلم بشریت، خود خداوند است که از پس خلق انسان، راه نیکو زیستن را به او آموخت؛ زشتی ها و زیبایی ها را به او نمایاند و چراغ خرد را به دست او داد تا درستی پیشه کند.

پس از حق تعالی، پیامبران الهی و جانشینان آنانند که برترین آموزگاران انسان محسوب می شوند و در طول عمر بشر، زندگی خود را وقف سعادت انسان کردند و کوشیدند تا دست او را گرفته، به سوی سرانجامی نیک رهنمون شوند.
 
 

مدیر اداره آموزش و پرورش صحنه در پایان تاکید کرد : پدر و مادر هم در درجه بعدی تعلیم و تربیت انسان، نقش بسیار حساسی را ایفا می کنند و بالاترین الگوی رفتاری فرزندانند که این امر نشان دهنده اهمیت جایگاه خانواده در شکل گیری شخصیت علمی، فرهنگی و اجتماعی فرزندان است.

پس از والدین، هرکس که چیزی به انسان بیاموزد، به همان میزان معلمِ آن شخص به شمار می رود و هرچه مقدار آموختن از معلمی بیشتر باشد، به همان اندازه نسبت به او تعهد نیز افزایش می یابد.