پایگاه خبری تحلیلی امروله05:50 - 1393/02/23

تکمیل بالگردهای هشت و 14 نفره ایرانی و مدل جدید هواپیمای ایران 141 تا پایان سال آینده

رییس سازمان صنایع هوایی از تکمیل دو بالگرد جدید هشت و 14 نفره ایرانی و مدل جدید هواپیمای مسافربری ایران 141 تا پایان سال آینده خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «منوچهر منطقی» صبح دوشنبه در حاشیه "همایش مدیریت فناوری در طرح کلان هواپیمای مسافری 150 نفره" در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دو بالگرد هشت نفره و 14 نفره توسط متخصصان ایرانی طراحی شده اند که تست‌های تحقیقاتی آن از امسال شروع می‌شود و درسال آینده تکمیل می‌شوند، اظهارکرد: همچنین مدل جدید هواپیمای مسافربری ایران 141 نیز در سال آینده تکمیل می‌شود که این هواپیما حاصل یک پروژه تحقیقاتی در هشت حوزه مختلف است.

 

وی افزود: در حوزه طراحی و ساخت هواپیما نیز دو پروژه در دست اجرا داریم که مربوط به مدل‌های جدید هواپیمای ایران 140 است که یک مدل آن ارتقا یافته ایران 140 محسوب می شود و بیشتر جنبه صادراتی دارد و پیش بینی ما این است که تکمیل این پروژه بین 12 تا 16 ماه به طول بینجامد.

 

رییس سازمان صنایع هوایی همچنین درباره پروژه هواپیمای مسافری 150 نفره نیز که در شورای عالی عتف به عنوان یکی از طرح های کلان کشور به تصویب رسیده است، گفت:‌ این طرح کلان با همکاری یک شبکه دانشگاهی صنعتی، شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی به طور رسمی از تیرماه سال 91 آغاز شده است.

 

وی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود پروژه هواپیمای مسافری 150 نفره پنج سال به طول بینجامد، اظهارکرد: سه سال اول اجرای پروژه به طراحی مدل هواپیما اختصاص یافته و دو سال بعد نیز برای تست‌های تخصصی صرف خواهد شد.

 

منطقی با بیان اینکه سفارش‌هایی برای فروش هواپیمای مسافری اخذ شده و پاسخ بازاریابی‌ها نیز مثبت بوده است، درباره حضور شرکت های بین المللی در ساخت هواپیمای 150 نفره نیز گفت: حداقل از سه مجموعه بین المللی پیشنهاد داریم که کارهای مشترکی در زمینه اجزا و محصول انجام دهیم.