پایگاه خبری تحلیلی امروله07:45 - 1393/02/24

دو نقاشی از «وارهول» بیش از 100 میلیون دلار فروخت

دو اثر هنری از «اندی وارهول» در حراجی «کریستی» نیویورک به قیمت بیش از 100 میلیون دلار به فروش رسید.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حراجی روز سه‌شنبه شعبه نیویورک «کریستی» دو نقاشی از مجموعه «مرگ و بدبختی» اندی وارهول - هنرمند سرشناس آمریکایی - به قیمت بیش از 100 میلیون دلار چکش حراج خورد.

 

تابلوی «Race Riot» که وارهول آن را سال 1964 در بیرمنگام آلاباما خلق کرده، به قیمت 62 میلیون و 900 هزار دلار خریداری شد. حراجی آثار معاصر و پس از جنگ «کریستی» ارزش این کار را حدود 45 میلیون دلار پیش‌بینی کرده بود.

 

دیگر نقاشی این هنرمند آمریکایی، «مرلین سفیدپوش» نام دارد که اندکی پس از خودکشی «مرلین مونرو»، ستاره سینمای هالیوود در سال 1962 کشیده شد. قیمت این تابلو بین 12 تا 18 میلیون دلار تخمین زده شده بود، اما به قیمت 41 میلیون دلار به فروش رسید.

 

به گزارش آسوشیتدپرس، «کریستی» در این حراجی 68 اثر هنری را به فروش رساند که ارزش کلی آن‌ها به 744 میلیون دلار رسید.

 

قرار است مجموعه‌ای از شش خودنگاره وارهول هم به زودی چوب حراج بخورند. ارزش این آثار هنری که در سال 1986 خلق شده‌اند، حدود 25 تا 35 میلیون دلار پیش‌بینی شده است.