پایگاه خبری تحلیلی امروله05:13 - 1393/02/26

نخستین همایش نقش مردم در ترویج فرهنگ علوی و حمایت از مدیریت جهادی برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس بنیاد فرهنگی توسعه اندیشه و سازندگی امام علی(ع) و دبیر این همایش عصر پنجشنبه به تشریح روند تاسیس بنیاد مذکور و اهداف برگزاری این همایش پرداخت.

نعمت الله سبحانی گفت: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری سال جاری را بنام اقتصاد،  فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری کرده‌اند، این تشکل که دارای ظرفیت های بالقوه ای به‌ویژه در بعد نیروی انسانی کارآمد است، فرصت را غنیمت دانست تا در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و کمک به مدیریت استان نخستین همایش نقش مردم در ترویج فرهنگ علوی و ضرورت حمایت از مدیریت جهادی رابرگزار کند.

وی در ادامه به حضور مردم در عرصه‌های مختلف و با یادآوری تجربه‌های اول انقلاب و تشکیل نهادهای مردمی توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی نظیر بسیج مستضعفین، جهاد سازندگی به نقش موثر آنان در دفاع مقدس و سازندگی کشور و مقایسه پنج سال اول انقلاب با پنجاه سال دوره حکومت پهلوی اشاره کرد.

رئیس بنیاد فرهنگی توسعه اندیشه و سازندگی امام علی(ع) تصریح کرد: مدیریت جهادی همچون سال‌های آغازین انقلاب نیازمند عزم و اراده ملی است لذا ابتدا دولت‌مردان باید به این تفکر اعتقاد داشته باشند و مدیریت جهادی را به عنوان یک فرهنگ در ساختار کشور نهادینه کنند.

وی در پایان ضمن اعلام آمادگی بنیاد متبوعش برای همکاری با مدیریت ارشد استان اظهار داشت: مسئولان باید زمینه حضور و مشارکت مردم در مدیریت جهادی را فراهم کنند.

سبحانی در پایان خاطرنشان ساخت: پیشنهاد می شود به منظور استفاده از توان، تجربه و مشارکت مردم به‌ویژه نخبگان،اطاق‌های فکر در مرکز استان و شهرستان‌ها تشکیل شود.

نخستین همایش تبیین اندیشه‌های رهبری با عنوان نقش مردم در ترویج فرهنگ علوی و حمایت از مدیریت جهادی با حضور استاندار بوشهر، نمایندگان مردم شهرستان‌های بوشهر، گناوه، دیلم و دشتستان در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای شهر بوشهر، مدیران دستگاه‌های اجرایی و جمعی از فعالان سیاسی و فرهنگی در سالن شهدای خلیج فارس برگزار شد.