پایگاه خبری تحلیلی امروله05:49 - 1393/02/26

افزایش آگاهی و دانش بهره برداران با فراگیری توصیه های ترویجی

«علی‌اکبر نژادرضا» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی آذربایجان‌شرقی،افزود: بسترسازی برای افزایش بهره‌وری در تولید محصولات کشاورزی با افزایش امکانات در مراکز ترویجی، بستر لازم را برای انتقال دانش به روز به بهره‌برداران در قالب آموزش‌های مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌کند.

 

وی افزود: جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی در توسعه‌ی بخشی به کشاورزی استان، تلاش دارد با افزایش آگاهی و دانش بهره‌برداران، راه را برای ورود فنآوری‌های روز دنیا به این بخش مهیا و توان تولیدی و رقابتی بهره‌برداران را بصورت قابل توجه افزایش دهد.

 

نژادرضا آموزش به کشاورزان را در افزایش بهره‌وری دخیل دانست و گفت: ترویج و آموزش کشاورزی خدمت مهمی است که از طریق آموزش به کشاورزان کمک می‌کند تا روش‌ها و فنون کشاورزی خود را اصلاح و بهره‌وری و درآمد و نیز سطح زندگی را بهبود ببخشند.

 

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: افزایش بهره‌وری و بهبود شرایط زندگی بهره‌برداران از طریق یادگیری پایه‌های کشاورزی نوین و دانش‌محور دور از انتظار نیست.

 

نژادرضا با اشاره به افزایش تولید سرانه‌ی بهره‌برداران با حضور در برنامه‌های آموزشی خاطرنشان کرد: آشنایی با راه‌های افزایش ارزش افزوده در بخش کشاورزی از طریق افزایش تولید سرانه‌ی بهره‌برداران را باید از نتایج حضور در برنامه‌های آموزشی دانست.