پایگاه خبری تحلیلی امروله06:22 - 1393/02/29

بازداشت قاچاقچیان انسان در پارک نیاوران

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، اواخر هفته گذشته فردی از اتباع خارجی به کلانتری نیاوران مراجعه کرد و اظهار داشت: هفته گذشته توسط قاچاقچیان انسان با خانواده ام وارد ایران شدیم ولی به محض رسیدن به تهران قاچاقچیان پسر ۸ ساله ام را گروگان گرفته و در ازای آزادی اش ۸۵۰ میلیون ریال طلب کرده اند.

شاکی ادامه داد: قرار است امروز مبلغ مورد نظر را در پارک نیاوران به آنان تحویل داده و فرزندم را پس بگیریم.

به دنبال اظهارات شاکی، ماموران پس از بررسی صحت و سقم موضوع به راه افتاده و پارک نیاوران را به طور نامحسوس زیر نظر قرار دادند.

پس از چندین ساعت تعقیب و مراقبت گروگانگیر به نام سامان با فرزند شاکی با یک دستگاه خودروی سواری در محل حاضر شدند و ماموران طی یک عملیات ضربتی آنان را دستگیر و به کلانتری منتقل کردند.

سرهنگ رحمان نعمتی رئیس کلانتری ۱۲۳ نیاوران درباره این خبر به باشگاه خبرنگاران، گفت: متهم پس از انتقال به کلانتری به بزه خود اعتراف کرد و پرونده وی جهت سیر مراحل قانونی و دستگیری سایر اعضای باند به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویراجتماعی خود رابه آدرسshoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود.در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.