پایگاه خبری تحلیلی امروله06:09 - 1393/03/09

اختصاص قطعه زمینی استاندارد در ورزشگاه نقش جهان به ورزش بیسبال

به گزارش خبرنگار مهر،  محمد سلطان حسینی بعدازظهر پنجشنبه در حاشیه برگزاری نخستین جلسه گردهمایی مسئولین کمیته‌های بیس‌بال و سافت بال سراسر کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ورزش بیس‌بال به عنوان رشته‌ای مفرح در تمام دنیا محسوب می شود و ما هم در حد توان حمایت‌های لازم را از این رشته در اصفهان انجام می دهیم.

وی افزود: بر این مبنا با هماهنگی لازم با مسئولان مربوطه در آینده نزدیک یک  قطعه زمین استاندارد در ورزشگاه نقش جهان برای ورزش بیس‌بال و سافت‌بال اختصاص داده می شود و بر این مبنا امیدواریم تا سال آینده علاوه بر استان‌هایی مانند کرج و بوشهر اصفهان نیز صاحب یک زمین استاندارد بیس‌بال شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان در پاسخ به پرسشی مبنی بر زمان اتمام ساخت ورزشگاه نقش جهان بیان داشت: چندین بار گفته‌ام که اگر بودجه کافی برای این ورزشگاه تزریق شود حداقل یکسال برای اتمام پروژه زمان لازم است.

وی ادامه داد: به زودی طی کنفرانسی خبری آخرین تحولات ساخت این ورزشگاه به اطلاع عموم می رسد.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری نخستین جلسه گردهمایی مسئولین کمیته‌های بیس‌بال و سافت بال سراسر کشور در هتل عالی قاپوی اصفهان نیز گفت: کار مسئولان برگزاری این همایش قابل تقدیر است زیرا این انجمن در شناسایی برخی از رشته‌های مغفول مانده در کشور و معرفی آن به جامعه گام‌های موثری را برداشته‌اند و امیدواریم در ادامه این راه پرمسئولیت نیز موفق تر از گذشته عمل کنند.