پایگاه خبری تحلیلی امروله06:40 - 1393/03/17

چه کاری مایه برکت است؟

به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مشورت کردن در دین ما ارزش بسیار بالایی دارد و تمام انسان‌هایی که در زندگی خود موفق بوده‌اند یا راهنمای خوبی داشته‌اند و یا اینکه همواره در جاهایی که لازم بوده است از انسان‌هایی که خیرخواه آنها بوده‌اند به درستی نظر خواسته‌اند و آن نظرات را در زندگی خود پیاده کرده‌اند.

 

خداوند در آیه 42 سوره شوری در خصوص مشورت می‌فرمایند: پاداش خداوندی بهتر و پاینده‌تر است برای مردم مومنی که دعوت پروردگار خویش را پاسخ گفتند و نماز را برپای داشتند و در کارهایشان با هم مشورت کردند.

 

امام صادق(ع) به روایت از پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: نظرخواهی از عاقل نیکخواه مایه برکت است و رشد و توفیقی است از سوی خدای بزرگ، پس هرگاه شخص عاقل خیرخواه نظری داد مخالف آن عمل مکن که باعث هلاکت است.

 

امام سجاد (ع) می‌فرمایند: خداوندا بر محمد و آل محمد درود فرست! و مرا به بهترین وجه در رعایت حق همسایگان و دوستانم که به حق ما عارفند یاری کن ... در اینکه .. با ضعیفان مهربان باشیم (و کمکشان کنم)، هر کس از آنان راهنمایی خواست راهنمایی‌اش کنم، و به آنان که با من مشورت می‌کنند خیرخواهانه نظرم را بگویم.

 

پی‌نوشت:

 

سوره شوری

 

بحار91/254

 

صحیفه‌ سجادیه

 

منبع:

 

الحیات محمدرضا حکیمی