پایگاه خبری تحلیلی امروله12:24 - 1393/03/26
جلالی:

برنامه های تابستانی اوقات فراغت اداره ورزش و جوانان صحنه آغاز شد/ 28 هیئت ورزشی در صحنه فعال است

پایگاه خبری امروله : رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان صحنه از آمادگی و طرح ریزی برنامه های اوقات فراغت این اداره برای جوانان صحنه ای خبر داد.

" اسد الله جلالی" در گفتگو با امروله عنوان کرد: برنامه های اوقات فراغت اداره ورزش و جوانان شهرستان در تابستان به مناسبت های مختلف به صورت آموزشی و ورزشی اجرا می شود.

وی گفت: درطول تابستان  سالن های  ورزشی ، زمین چمن ؛ باشگاه خصوصی ودولتی در رشته های گوناگون ورزشی خدمات خود را به علاقمندان در دو گروه آقایان وبانوان ارائه می نماید .

جلالی ادامه داد: جوانان ورزشکار صحنه ای با وجود مشکلات بسیاری که از لحاظ بودجه‌ای به واسطه عدم وجود اسپانسر دارند، حضور چشمگیری در برنامه‌ها و مسابقات ورزشی شهرستانی، استانی و کشوری دارند.

این مسئول با بیان اینکه شهرستان صحنه دارای 28 هیئت ورزشی فعال می باشد تصریح کرد : در حال حاضر 70 ورزشکار مطرح و افتخارآفرین در سطح کشوری و بین‌المللی در شهرستان صحنه به فعالیت ورزشی می‌پردازند.