پایگاه خبری تحلیلی امروله05:32 - 1393/04/04

درمان مشکلات اقتصادی با آموزش های فنی و حرفه ای

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی کویر،«مهدی ابراهیمی‌نژاد» در همایش آموزش و کاریابی کمیته‌ی امداد استان کرمان اظهار کرد: اقدام کمیته‌ی امداد امام‌خمینی(ره) بسیار با ارزش است، چون به جای ماهی دادن به مددجویان به آنها ماهیگیری می‌آموزد.

 

وی افزود: اعتماد و احساس عاطفی بسیار خوبی میان کمیته‌ی امداد استان و فنی‌ و حرفه‌ای ایجاد شده است که با انجام یکسری اقدامات آموزشی ویژه‌ی مددجویان، آنها را برای ورود به عرصه‌ی کار مهیا می‌کند.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمان تصریح کرد: تاکنون نزدیک به 13 هزار نفر در این مرکز آموزش‌ دیدند که شامل 10 هزار نفر در دوره‌های کوتاه‌ و میان‌مدت هم‌چنین بیش از 3000 نفر در دوره‌های بلند مدت است.

 

ابراهیمی‌نژاد یادآور شد: با وجود اینکه در برخی قسمت‌ها بودجه‌های فنی و حرفه‌ای استان بسیار کاهش یافته و به یک سوم رسیده و خطر خداحافظی با نیروهای حق‌التدریس را به وجود آورده است اما می‌کوشیم مدیریت جهادی را ادامه دهیم.

 

وی گفت: در بسیاری از رشته‌های بلندمدت مهارت‌آموز بلافاصله توسط موسسات تولیدی وارد بازار کار می‌شود.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمان افزود: مشکلات اقتصادی از طریق آموزش‌های فنی و حرفه‌ای قابل درمان هستند.

 

ابراهیمی‌نژاد با بیان اینکه امیدواریم هیچ یک از مددجویان بیکار نباشند، خاطرنشان کرد: با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای پارسال به میزان 15 هزار تن سکه در مجتمع مس شهید باهنر کرمان ضرب شد که تا پیش از آن این سکه‌ها از کشور کره وارد می‌شد.