به گزارش خبرنگر امروله : به دنبال شهادت سه تن از مامورین نیروی انتظامی ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صحنه به همراه جامعه هنرمند شهرستان، طی پیامی اقدام اشرار مسلح را محکوم کردند .
در این پیام آمده است :
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
حادثه تاسف بار و جانگداز حمله اشرار مسلح به خودروی گشتی مامورین نیروی انتظامی که منجر به شهادت رسیدن سه تن از عزیزان ما (سروان شاهرخ مرادی – گروهبان یکم بیژن فخری از شهرستان صحنه و ستوان سوم بهزاد قلعه )گردید را به خانواده و بازماندگان آین شهیدان ، پرسنل ناجا و مردم شهید پرور صحنه تبریک و تسلیت عرض می نمایم.
اینجانب همراه با جامعه فرهیختگان صحنه ضمن محکوم نمودن این حادثه تروریستی امیدوارم که هوشیاری نیروهای پر تلاش انتظامی و امنیتی کشور و دست نیرومند عدالت بتواند با کشف و برخورد با ریشهها و عوامل این جنایت ، التیام بخش دل داغدار مردم و به خصوص بازماندگان شریف این حادثه و موجب رسوایی بیشتر و یاس فزون تر دشمنان اسلام و ایران شود .
روحشان شاد و یادشان گرامی
