پایگاه خبری تحلیلی امروله10:11 - 1394/05/26
رئیس امور داروخانه‌ های کرمانشاه:

کرمانشاه با کمبود ۹۴ قلم دارو مواجه است

رئیس امور داروخانه‌های استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر استان کرمانشاه باکمبود ۹۴ قلم دارو مواجه است و البته این کمبود دارو شامل استان‌های غربی نیز می‌ شود.

به گزارشامروله، حسین رضاپور اظهار داشت: با توجه به آمار جمع آوری شده از کمبود داروها در استان هم اکنون با کمبود ۹۴ قلم دارو در استان مواجه هستیم که البته با توجه به اینکه کرمانشاه دبیر  قطب هفتم دارویی کشور است این کمبود شامل استان‌های ایلام، کردستان و همدان نیز می‌ شود.

 

وی سرم را بیشترین داروی مورد نیاز در بیمارستان‌های کرمانشاه دانست و افزود: داروهای بیماران سرطانی، انواع مکمل‌ ها و قرص‌ های گوارشی از جمله این موارد هستد که لیست مورد نیاز این داروها نیز تهیه و به وزارتخانه ارسال شده است.

 

رئیس امور داروخانه‌ های استان کرمانشاه تعداد شرکت‌های توزیع دارو در استان کرمانشاه را ۴۰ شرکت عنوان کرد و گفت: تهیه داروهای مورد نیاز برعهده شرکت‌های خصوصی است و بر اساس اعلام نیاز ما در این راستا عمل می‌شود.

 

رضاپور با اعلام رضایت از عملکرد داتشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رفع مشکلات دارویی استان گفت: هم اکنون سهمیه کرمانشاه در اختصاص دارو در کشور با ضریب  ۳/۳ بوده که ارتقا به ضریب ۴ احساس و در این زمینه مکاتبات لازم با وزارتخانه انجام شده است.

 

وی هزینه‌ های زیاد برخی داروها و عدم همکاری شرکت‌های بیمه گر در تقبل هزینه های این داروها را از مشکلات بیماران یاد کرد و گفت: متاسفانه تفاوت قیمت اصلی دارو با قیمت مطرح شده از سوی سازمان‌های بیمه‌گر مردم را دچار مشکل کرده چرا که سازمان‌ های بیمه‌ گر در پرداخت قیمت داروهای ایرانی بیشتر مساعدت می‌کند و در پرداخت هزینه داروهای خارجی همکاری لازم را انجام نمی‌دهد.