به گزارشامروله، احمد شوهانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا اظهار داشت: آنچه ما با آمریکا شروع کردیم مذاکره در خصوص مساله هسته ای است و معنای آن ایجاد رابطه با آمریکا نیست.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود: مذاکره با آمریکا در قالب مذاکره با کشورهای1 +5 درخصوص رفع نگرانی های آنها بوده است.
وی با بیان اینکه رابطه سیاسی با آمریکا با اختلافات بسیار جدی همراه است، گفت: باید نگران آمریکا بود چراکه این کشور در هر نقطه از دنیا حضور داشته در بحران ها نقش اول را بازی کرده است.
شوهانی افزود: یک عده ای از گروه های سیاسی از خیلی وقت ها صحبتشان استقبال از مذاکره با آمریکاست و مذاکره هسته ای را ورود به مذاکرات تمام عیار با آمریکا می دانند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: اکثر قریب به اتفاق گروه های سیاسی می دانند مشکل ایران و آمریکا جدی تر است و هم در منطقه و هم در دنیا و رابطه فیمابین موضوعات اختلافاتی فراوانی وجود دارد.
شوهانی با اشاره به اینکه ما اجازه حضور آمریکا در ایران را نمی دهیم، افزود: در مذاکرات هسته ای هم با آمریکا در اوج بی اعتمادی وارد مذاکره شده ایم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان صحبت از رابطه با آمریکا را خارج از مصالح کشور دانست و گفت: مذاکره با آمریکا پیچیده تر از اینهاست چرا که دیوار بی اعتمادی خیلی جدی بین دو کشور باقی است.