پایگاه خبری تحلیلی امروله09:33 - 1394/07/05
شهردار صحنه:

به هیچ وجه اجازه تخلیه زباله های کنگاور در منطقه لولان را نمی دهیم

پایگاه خبری امروله : شهردار صحنه در پاسخ به سوال خبرنگار این سایت خبری در خصوص نارضایتی اخیر برخی از شهروندان صحنه ای از تخلیه زباله شهر کنگاور در منطقه لولان گفت : اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری به شدت نگران این موضوع است و به هیچ وجه اجازه تخلیه زباله در منطقه لولان را نمی دهد .

" کیومرث اسدی "  در پاسخ به سوال خبرنگار سایتامروله،  در خصوص نارضایتی اخیر برخی از شهروندان صحنه ای از تخلیه زباله شهر کنگاور در منطقه لولان اظهار داشت : اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری به شدت نگران این موضوع است و به هیچ وجه اجازه تخلیه زباله در منطقه لولان را نمی دهد.

 


وی انباشت زباله در لولان را خطری جدی برای بهداشت و محیط زیست شهرستان صحنه عنوان کرد و افزود : روزانه بین پنجاه تا شصت تن زباله در صحنه تولید می شود و اگر سایت بازیافت راه اندازی نشود علاوه بر انباشت هزاران تن زباله در منطقه لولان ، محیط زیست شهرستان را به خطر می اندازد.

 


اسدی تصریح کرد : طی جلسه ی امروز که با حضور فرماندار ، اعضای شورای شهر و اینجانب که در فرمانداری برگزار شد اتخاذ گردید که از انتقال و تخلیه زباله شهر کنگاور در منطقه لولان ممانعت بعمل آید.

 


شهردار صحنه در پایان گفت:شهرداری طی مکاتبه با ادارات منابع طبیعی و محیط زیست شهرستان صحنه نارضایتی خود را از تخلیه زباله شهر کنگاور را در منطقه لولان اعلام داشته و خواستار جلوگیری و توقف این کار شده است.