پایگاه خبری تحلیلی امروله07:36 - 1394/07/16
رئیس ثبت‌ احوال شهرستان سرپل ذهاب خبر داد:

آغاز مرحله جدید صدور کارت ملی هوشمند در سرپل ذهاب

مرصاد نیوز: رئیس ثبت‌ احوال شهرستان سرپل ذهاب از فراهم شدن شرایط صدور کارت‌های ملی هوشمند در شهرستان خبر داد و گفت: همه افراد بالای 15 سال می‌توانند با مراجعه به این اداره نسبت به دریافت کارت ملی هوشمند اقدام کنند.

به گزارشامروله، گودرز شهبازبیگی در گفتگو با بازی دراز،اظهار داشت: صدور کارت ملی هوشمند اقدامی در راستای یکپارچه کردن اطلاعات دقیق هویتی افراد است.

 

وی ضمن توصیه به مردم شهرستان برای تعویض کارت های شناسایی ملی گفت: جهت رفاه حال متقاضیان عکاسی در مرکز اداره مستقر و اقدام به گرفتن عکس جهت متقاضیان می کنند.

 

 

وی افزود متقاضیان با فیش‌ثبت‌نام در دفاتر پیشخوان و یا کافینتها و به صورت اینترنتی با مراجعه به سایت ثبت نام کنند و  درخواست کارت هوشمند ملی را ارائه دهد.

 

شهبازبیگی خاطر نشان کرد:  در سال جاری پیش‌بینی می شود 4 هزار قطعه  کارت ملی در شهرستان صادر شود که تاکنون 733 مورد صادر و تحویل متقاضی داده شده است.

 

 

وی افزود: این کارت‌ها دارای سه ویژگی شناسایی، تصدیق هویت و امضای الکترونیکی بوده و این مؤلفه‌ها، کلید ورود به درگاه‌های دولت الکترونیکی است.

 

رییس ثبت‌ احوال شهرستان سرپل ذهاب با اشاره به اینکه هزینه صدور کارت هوشمند ملی 172 هزار ریال و هزینه صدور کارت ملی هوشمند کسانی که مفقوده شده است 23 هزار ریال است.

 

گفت: همه افراد می‌توانند برای دریافت این کارت شناسایی ضمن پیش ثبت نام با همراه اصل شناسنامه و کارت عابر بانک به اداره ثبت احوال مراجعه کنند.