به گزارشامروله، بهرام خانی در جلسه کارگروه کارشناسی ستاد تنظیم بازار استان کرمانشاه، اظهار داشت: مرغ از جمله محصولاتی است که بیشتر سر سفره مردم مشاهده میشود، زیرا قیمت گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز کمتر بوده و تمایل مردم به مصرف آن بیشتر است.
وی با اشاره به دلایل افزایش قیمت مرغ در ماه اخیر تصریح کرد: عدم تعادل عرضه و تقاضای مرغ، قیمت نهاده ها مثل ذرت، کنجاله سویا، افزایش قیمت جوجهریزی و قرار گرفتن در اعیاد قربان و غدیر باعث افزایش افزایش قیمت مرغ در استان شده است.
وی گفت: به منظور متعادل کردن قیمت بازار گوشت مرغ حدود ۱۰۰ تن مرغ منجمد در سطح استان عرضه شده که تاکنون ۱۷ تن آن توسط مردم خریداری شده است.
خانی افزود: گوشت مرغ منجمد کیفیت بالایی دارد و برای افزایش میزان خرید مردم نیازمند فرهنگ سازی بوده و باید این محصول را به جامعه بیشتر معرفی کنیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بر حمایت از واحدهای تولید کننده گوشت مرغ در استان کرمانشاه تاکید و خاطرنشان کرد: قیمت گوشت مرغ تولیدی باید مناسب با هزینههای تولید کننده باشد تا مرغداران استان دچار ضرر و زیان نگردند.
خانی با اشاره به اینکه اقدامات اساسی و تاثیرگذار میتواند ثبات قیمت گوشت مرغ در استان کرمانشاه را در پی داشته باشد، افزود: باید با مشورت و کار کارشناسی قیمت گوشت مرغ هم برای مصرف کننده و هم تولیدکننده به صرفه باشد.
وی گوشت مرغ تولیدی استان کرمانشاه را با کیفیت دانسته و افزود: سال گذشته ما توانستیم در استان مرغ بدون استفاده از آنتی بیوتیک را تولید و روانه بازار مصرف کنیم که محصولی سالم است.
خانی با اشاره به اینکه عرضه و تقاضا باعث نوسان قیمت گوشت مرغ در بازار میشود، تصریح کرد: باید با متعادل کردن عرضه و تقاضا در بازار مصرف، قیمت گوشت مرغ به رقم مناسبی برسد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: پیش بینی شده تولید گوشت مرغ در استان کرمانشاه در سال جاری به حدود ۶۵ هزار تن برسد که بیشتر از نیاز استان بوده و میتواند علاوه بر تامین نیاز استان، به سایر استانها هم عرضه شود.
