پایگاه خبری تحلیلی امروله16:31 - 1394/07/21
سرهنگ اکبری:

علم گردانی در ماه محرم ممنوع است / گزارش هرگونه مورد مشکوک به پلیس

پایگاه خبری امروله : فرمانده منطقه انتظامی شهرستان صحنه گفت: به منظور ایجاد حرکت روان هیئات مذهبی و عدم ایجاد ترافیک در ماه محرم ، علم گردانی در سطح شهر ممنوع است.

به گزارشامروله، " سرهنگ فرزاد اکبری "  در همایش هیئات مذهبی و مداحان با بیان اینکه نهضت عاشورا فرهنگ مبارزه با ظلم می باشد عنوان کرد : دشمن به دنبال تحریف فرهنگ عاشورایی می باشد و با انتشار تصاویری از قمه زنی و امسال آن به دنبال خدشه دار کردن این فرهنگ است که همه ما موظفیم با بصیرت و آگاهی بخشی راه نفوذ هر گونه خرافه را به فرهنگ عاشورا ببندیم.

 

وی در ادامه بر آمادگی نیروی انتظامی شهرستان برای تامین نظم و انضباط هیئت‌های مذهبی تاکید کرد و گفت: این مراسم‌ها متعلق به خود مردم است و همه باید مطیع قانون باشیم.

 

سرهنگ اکبری با بیان اینکه هیئت‌های مذهبی افرادی که برای انتظامات در نظر گرفته اند به پلیس اماکن معرفی کنند تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص منطقه و اقدامات تکفیری‌ها، موارد امنیتی باید بیشتر از هر سال دیگر مورد توجه قرار گیرد.

 

فرمانده منطقه انتظامی شهرستان صحنه در پایان گفت : به منظور حفظ امنیت هر چه بیشتر عزاداران  از ورود هرگونه شی غیر طبیعی توسط افراد ناشناس در مسجد خودداری و هرگونه مورد مشکوک باید به پلیس اطلاع داده شود.