به گزارشامروله، سید محمد باقر حسینی اراکی صبح امروز یکشنبه در نشست خبری از برگزاری مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در استان خبرداد.
وی افزود: در بخش بزرگسال بالای ۱۸ سال ۴ برادر و ۱۸ خواهر در حفظ ۵ جزء به این مرحله راه یافته اند.
حسینی اراکی با اشاره به اینکه در همین مرحله و در حفظ ۱۰ جزء از قرآن ۳ برادر و ۱۵خواهر برگزیده شده اند، گفت: در حفظ جزء ۲۰ قرآن نیز ۴ برادر و ۱۰ خواهر و در حفظ کل قرآن کریم یک برادر و ۶ خواهر به مرحله بعد راه یافته اند.
وی راه یافتگان در مسابقات تحقیق را ۲۲ خواهر و۲۲ برادر عنوان کرد و گفت: در بخش ترتیل نیز ۲۱ زن و ۲۱ مرد، در بخش معارف قرآنی ۱۳ مرد، در بخش اذان ۱۹ مرد، در دعاخوانی ۱۲ مرد و ۱۴ زن به این مرحله راه یافته اند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با بیان اینکه در مجموع ۱۰۰ مرد و ۱۰۶ زن جزء راه یافته گان هستند که در مرحله استانی حضور پیدا می کنند، گفت: همه داوران مرحله استانی بومی هستند و افتتاحیه مراسم ۱۴ آبان در مجتمع فرهنگی بعثت برگزار می شود و اختتامیه نیز در ۱۶ آبان است.
وی افزود: در کنار این مراسم و در خلال آن برنامه کوچه قرآنی نیز باحضور ۴۰۰ بازدید کننده در قالب اردوهای قرآنی در سالن مسابقات برگزار می شود.
حسینی اراکی، فضاسازی مجازی را از کارهای ویژه این مراسم دانست و گفت: احداث بنر شهدای حرم به همراه امضاء شرکت کننده ها و شهدای فاجعه منا و همچنین حضور چهره های قرآنی و اهدای بسته های فرهنگی از دیگر برنامه های این مرحله از مسابقات است.
وی افزود: در پایان نفرات اول تا سوم هر بخش مشخص و به مرحله بعد می روند که به خاطر میزبانی استان کرمانشاه در برگزاری مرحله کشوری این مسابقات ۴ نفر برگزیده در هر رشته به این استان اختصاص داده خواهد شد.
