پایگاه خبری تحلیلی امروله09:30 - 1394/08/18
مدیر کل هواشناسی استان کرمانشاه:

هوای کرمانشاه بارانی می شود/ هشدار وقوع سیل در برخی مناطق

مرصادنیوز: مدیر کل هواشناسی استان کرمانشاه از بارانی شدن هوای استان و احتمال وقوع سیل در برخی از مناطق خبر داد.

به گزارشامروله، شاهرخ پارسا از ورود سامانه جدید بارشی به استان کرمانشاه از امروز دوشنبه خبر داد و گفت: با ورود این سامانه شاهد بارش های مناسبی در سطح استان خواهیم بود.

 

وی از فعالیت این سامانه بارشی تا پایان روز سه شنبه خبر داد و افزود: بارش ها در نواحی غربی و جنوبی استان از نمود و شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.

 

مدیر کل هواشناسی استان کرمانشاه نسبت به احتمال وقوع سیل در مناطق مستعد استان هشدار داد و گفت: بویژه در نواحی غربی و جنوبی استان که بارش ها شدت بیشتری دارد احتمال وقوع سیل بیشتر خواهد بود.

 

پارسا خاطر نشان کرد: بارش ها ممکن است در نواحی مذکور با رگبار تگرگ همراه بوده و سبب آبگرفتگی معابر عمومی شود.

 

وی یادآور شد: بارش در نواحی کوهستانی و ارتفاعات سردسیر استان ممکن است به شکل برف ظاهر شود.

 

مدیر کل هواشناسی استان کرمانشاه در پایان از کاهش محسوس دمای روزانه طی روزهای پایانی هفته خبر داد و گفت: وقوع پدیده مه صبحگاهی نیز طی این روزها دور از انتظار نخواهد بود.