به گزارشامروله، علی مظاهری قهرمان کرمانشاهی بوکس ایران در گفتگو بامرصاد اسپرتدر خصوص استفاده و بهره گیری از توانمندیهای بالقوه مربیان و ورزشکاران بومی در سطح استان کرمامشاه اظهار داشت: در استان کرمانشاه اکثریت مربیان و ورزشکاران بومی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند و چندان تفاوتی با مربیان و ورزشکاران خارجی که گاها می بینیم با هیات های استان قرار داد هنگفت می بندند ندارند.
مظاهری مشکل ریشه ای و پایه ای در ورزش استان کرمانشاه را در ضعف آموزش سطوح پایه دانست و گفت: اگر نحوه آموزش صحیح و درست در رده های سنی پایه و مبتدی با کمک همین مربیان توانمند بومی، به نحو احسن صورت گیرد بخش اعظمی از مشکلات ورزش را می توان به خوبی حل کرد و استفاده از مربیان و ورزشکاران خارجی مشکلی است که در برابر این مشکلات بسیار ناچیز است.
وی از اینکه اداره ورزش و جوانان کرمانشاه به جای تمرکز بر روی مسائل و موضوعات آموزشی ورزشکاران در همین سطوح پایه و داشتن همکاری لازم جهت انجام صحیح استعدادیابی های ورزشی، به مسائل متفرقه می پردازد ابراز تاسف کرد و گفت: این نوع نگرش و برنامه ریزی های بیهوده سبب روند کند بیشتر رشته های ورزشی در سطح شده است.
مظاهری از پتانسیل و استعداد بالای استان کرمانشاه در بسیاری از رشته های ورزشی از جمله بوکس خبر داد و گفت: عدم همکاری مساعد و به موقع اداره ورزش و جوانان به عنوان رکن اصلی ورزش استان، سبب شده است که در این مقطع زمانی ورزشی مانند بوکس در جایگاه اصلی خود کما فی سابق نباشد.
قهرمان بوکس ایران عدم همکاری تاثیر گذار اداره ورزش و جوانان استان کرمانشاه با ورزشکاران بوکس را یکی از مشکلات جامعه بوکس دانست و گفت: عدم برنامه ریزی های کارشناسی و اساسی اداره ورزش و جوانان قطعا در ایجاد این مشکلات تاثیر گذار است.
مظاهری یکی دیگر از عوامل نزول ورزش استان را قرار گرفتن افراد غیر ورزشی در راس هیات های ورزشی اعلام کرد و افزود: این افراد به دلیل عدم آشنایی لازم با ورزش مورد نظر و همچنین عدم انجام برنامه ریزی های صحیح ورزشی و به کار نگرفتن مربیان توانمند بومی مسبب تخریب ورزش استان می شوند.
مظاهری عدم رسیدگی اداره ورزش و جوانان به ورزشکاران قهرمان و مدال آور استان را علتی برای گریز ورزشکاران در تیم های خارج از استان دانست و گفت: در استان ما هنگامی که نهایت بهره های لازم از ورزشکاران مدال آور و رتبه دار برده شد ورزشکاران دیگر به دست فراموشی سپرده می شوند.
وی یادآوری کرد: در استان ما وظایف که همان تامین نیازمندیهای ورزشی و تمرینی و رفاهی و حتی شغلی ورزشکاران است، توسط مسئولین ورزشی بسیار کمرنگ و حتی گم شده است.
قهرمان بوکس ایران در خصوص برگزاری مسابقات متعدد ورزشی به میزبانی استان کرمانشاه گفت : شاید این میزبانی ها سبب پر آوازه شدن نام استان در کشور شود اما سبب خارج شدن هزینه های هنگفت بسیاری از استان می شود که یقینا در جای خود اگر این هزینه صرف امورات رفاهی ورزشکاران ، ساخت و سازهای ورزشی و تامین تجهیزات مناسب ورزشی شود موجبات رضایت مندی بسیاری از ورزشکاران مدال آور و قهرمان را فراهم کنند.
مظاهری از مسئولین ارشد استان خواست تا با برگزاری جلساتی متشکل از ورزشکاران، مربیان و کارشناسان و مسئولین ورزشی استان به طور خیلی موشکافانه به بررسی مشکلات ورزش استان و بیان چالش های ورزشی درگیر در استان بدون هرگونه منفی گرایی بپردازند تا ورزش استان بیش از بیش روند رو به نزول را نداشته باشد.
