پایگاه خبری تحلیلی امروله08:48 - 1394/08/24
نیازی:

کتابخانه های عمومی شهرستان صحنه 1679 نفر عضو دارند / عضویت رایگان افراد به مناسبت آغاز هفته کتابخوانی

پایگاه خبری امروله : رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان صحنه گفت : به مناسبت آغاز هفته کتاب و کتاب خوانی امروز( یکشنبه) عضویت افراد در تمام کتابخانه های سطح شهرستان رایگان می باشد.

" علی نیازی " در گفتگو باامروله،  ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی عنوان کرد : به مناسبت آغاز هفته کتاب و کتاب خوانی تنها امروز( یکشنبه) عضویت افراد در تمام کتابخانه های سطح شهرستان رایگان می باشد تا این موضوع فرصتی باشد برای افرادی که دسترسی به خرید کتاب ندارند، بتوانند به صورت امانت از کتاب‌های کتابخانه استفاده کنند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه شهرستان صحنه دارای 5 کتابخانه عمومی می باشد تصریح کرد : کتابخانه عمومی اقبال لاهوری ، ابن سینا ، روستای گاوکل ، شهید باهنر کندوله و شهدای میانراهان جمعا 1679 عضو دارند.

 

نیازی خاطر نشان کرد :  کتابخانه های شهرستان صحنه دارای 51538 عنوان و 59152 نسخه کتاب می باشند.

 

رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان صحنه در پایان گفت : به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتاب خوانی یک دوره مسابقه کتابخوانی با موضوع اطلاعات عمومی برای شهروندان صحنه ای با جوایز نفیس در نظر گرفته شده و افراد علاقه مند می توانند برای شرکت در این مسابقه به اداره کتابخانه های عمومی شهرستان صحنه واقع در بلوار امام(ره) مراجعه نمایند.