پایگاه خبری تحلیلی امروله04:33 - 1394/09/15
خدرویسی :

جشن ازدواج 300 نوعروس تحت پوشش کمیته امداد استان در صحنه برگزار می شود

پایگاه خبری امروله : مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان کرمانشاه از برگزاری جشن ازدواج 300 نوعروس یتیم در مجتمع امام حسن مجتبی (ع) شهر صحنه خبر داد.

به گزارشامروله،حسین خدرویسی عنوان کرد: جشن ازدواج 300 نوعروس یتیم زیرپوشش کمیته امداد استان طی روزهای 25 و 26 آذرماه سال‌جاری برگزار می‌شود.

 

وی با بیان اینکه این مراسم طی دو روز متوالی در مجتمع تفریحی امام حسن مجتبی (ع) شهرستان صحنه برگزار خواهد شد، اظهار کرد: هزینه برگزاری مراسم ازدواج این نوعروسان یتیم زیرپوشش کمیته امداد استان کرمانشاه از سوی موسسه خیریه بوتراب تامین می‌شود.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان کرمانشاه با بیان اینکه هم‌اکنون موسسه خیریه بوتراب حمایت از 700 یتیم را در استان بر عهده دارد، افزود: 600 نوعروس و داماد کرمانشاهی در مراسم مذکور حضور دارند و در حاشیه آن کارگاه‌های متنوع آموزشی و فرهنگی برای مزدوجین مددجو برگزار می‌شود.

 

به گفته خدرویسی، به هر یک از نوعروسان حضور یافته در این جشن آسمانی کمک هزینه خرید جهیزیه 20 میلیون ریالی اعطا می‌شود که 15 میلیون ریال از این کمک هزینه توسط موسسه خیریه بوتراب پرداخت خواهد شد و مابقی آن از محل اعتبارات کمیته امداد تامین می‌شود.

 

وی در پایان با تاکید بر اینکه در حال حاضر بیش از سه هزار زوج زیرپوشش کمیته امداد استان در انتظار دریافت کمک هزینه ازدواج هستند اظهار امیدواری کرد؛ خیرین و نیکوکاران یاری‌رسان کمیته امداد در راستای تامین هزینه های ازدواج این مددجویان و راهی کردن آنان به خانه بخت باشند.