پایگاه خبری تحلیلی امروله08:41 - 1394/09/22
ارم آبادی:

دوره آموزش پیشگیری از اعتیاد در صحنه برگزار شد

پایگاه خبری امروله : مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان صحنه ازبرگزاری دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد وآشنایی بامضرات مواد مخدرجدید و صنعتی توسط مشاوره اداره بهزیستی به مددجویان شهرستان صحنه خبر داد.

" وحید ارم آبادی " در گفتگو باامروله، از یک دوره کلاس آموزشی اجتماع محور پیشگیری از اعتیاد و درمان آن با حضور20نفر از دختران تحت حمایت در آستانه از دواج برگزار شد خبر داد.

 

وی ادامه داد: دراین دوره آموزشی کارشناس اداره بهزیستی شهرستان به بررسی و بیان علائم اعتیاد درفرد و روشهای مقابله و راههای مختلف درمان پرداخت ویکی از راههای پیشگیری را فراگیری مهارتهای زندگی وتربیت فرزندان براساس مبانی علمی و اسلامی دانست .

 

ارم آبادی خاطر نشان کرد : درپایان این دوره آموزشی جلسه پرسش وپاسخ پیرامون نحوه شناسایی و مبارزه با اعتیاد توسط شرکت کنندگان برگزارگردیدکه کارشناس اعتیاد و مدرس این کارگاه پاسخهای تخصصی ارائه نمود.

 

مدیرکمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان صحنه در پایان گفت: این دوره ها در راستای ریشه‌کنی اعتیاد ،آگاه سازی مددجویان و همچنین پیشگیری از اعتیاد برگزارمی‌شود و از آنجایی که خانواده هسته اولیه تشکیل یک جامعه محسوب می شود بنابراین به هرمیزان که خانواده سالمتر و از ارزشهای اخلاقی و دینی برخوردارتر باشد آن جامعه سالمتر است.