به گزارشامروله، پیش از ظهر امروز شنبه و همزمان با ششمین روز از دهه فجر اولین نمایشگاه استانی مد و لباس استان کرمانشاه در محل نگارخانه کلهر مجتمع فرهنگی و هنری شهید آوینی و با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه افتتاح شد.
این نمایشگاه که اولین نمایشگاه استانی مد و لباس استان کرمانشاه است از امروز ۱۷ بهمن ماه برپا شده و تا ۲۳ بهمن دایر است.
در نمایشگاه مذکورحدود ۱۰۰ نمونه از پوشش های ایرانی- اسلامی تولید شده توسط هنرمندان و تولید کنندگان استان کرمانشاه به نمایش گذاشته شده است.
مشاور هنری جشنواره و نمایشگاه استانی مد و لباس استان کرمانشاه در حاشیه افتتاح نمایشگاه مذکور و در جمع خبرنگاران گفت: فراخوان این جشنواره از آذر ماه منتشر شده و پس از آن ۱۲۰ طرح و نمونه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از بین آنها ۱۰۰ طرح برای نمایش در نمایشگاه فوق انتخاب شد.
آریایی از ارسال ۳۰ مقاله نیز در خصوص پوشش های ایرانی- اسلامی به دبیرخانه جشنواره مد و لباس خبرداد و تصریح کرد: از بین مقالات ارسالی نیز پس از داوری های صورت گرفته ۵ اثر انتخاب و در مراسم اختتامیه مورد تقدیر قرار می گیرند.
وی از برپایی ۵ کارگاه آموزشی نیز در حاشیه برپایی نمایشگاه فوق خبرداد و گفت: طرح های ارائه شده در این نمایشگاه فعلا در قالب اثر هنری بوده و هنوز به تولید انبوه و بهره برداری نرسیده است.
مشاور هنری جشنواره و نمایشگاه استانی مد و لباس استان کرمانشاه هدف از برپایی نمایشگاه فوق را ترویج پوشش ایرانی – اسلامی عنوان کرد و گفت: در ایران اسلامی از دیرباز پوشش یک حجاب کامل بوده است و در این نمایشگاه نیز به این موضوع توجه شده و سعی شده آثار به پوشاک بومی و محلی نزدیک باشد.
