" مصطفی رجبی " در گفتگو باامروله، عنوان کرد : دهه مبارک فجر، دهه ماندگار تاریخ پرفراز و نشیب و ایام پایداری و بالندگی ملت بصیر و دینباور ایران اسلامی است که در بهمنماه سال 1357 با رهبری پیامبرگونه امام راحل، ایثار و رشادت های شهدای گرانقدر و ایستادگی و مقاومت آحاد مختلف مردم ولایت مدار ایران اسلامی به وجود آمده است.
وی در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره) و شهدای گلگون کفن انقلاب اسلامی ایران، نعمت ولایتفقیه را یک موهبت الهی دانست و تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک نظام الهی است که در رأس آن پاکترین، شجاعترین و آگاه ترین انسان به احکام الهی وجود دارد.
رجبی خاطر نشان کرد : حضور گسترده مردم در یوم الله 22 بهمن و انتخابات 7 اسفند و اتحاد و همبستگی مردم سرافراز و آزادۀ جمهوری اسلامی ایران دشمن را مایوس خواهد کرد.
بخشدار دینور در پایان گفت :راهپیمایی 22بهمن در بخش دینور فردا راس ساعت10صبح از محل دبیرستان حضرت الزهرا(س) برگزار می شود.
