به گزارشامروله، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و مسئول ستاد دهه فجر شهرستان صحنه با صدور پیامی از حضور مردم متدین این شهرستان در راهپیمایی با شکوه 22 بهمن تقدیر و تشکر کرد.
در این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با درود بی پایان بر ساحت مقدس شهیدان انقلاب اسلامی و در راس آن امام شهیدان و تبریک ایام الله دهه فجر به محضر مقام معظم رهبری و آرزوی توفیقات بیشتر در دستاوردهای برجام برای ملت شریف ایران اسلامی.
به راستی که ظهور انقلاب اسلامی حاصل تلاش ها و زحمات مردم غیور ایران زمین به رهبری امام خمینی (ره) در راه برپایی حکومت دینی، سر منشاء جریان جدید فکری و اعتقادی جهان بوده است و مستکبران جهان از ابتدای انقلاب به دشمنی با این نهال نو پا پرداخته اند و همچنان بذر کینه را در دلهایشان آبیاری می کنند تا شاید بتوانند ضربه ای به نظام مقدس جمهوری اسلامی بزنند.
اما پیروان راستین انقلاب و اسلام در پاسداری از آرمانهای بزرگ امام عزیز و خون پاک و مطهر شهیدان از بذل هیچ چیز دریغ نخواهند ورزید و با رهنمودهای ارزشمند حکیم فرزانه حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای همچنان راه راستین امام راحل را می پیمایند و همدل و هم زبان با تدبیر و امیدی آکنده از شور وعشق الهی در تداوم راه خونبار شهدای والامقام به پیش می روند تا ندای انقلاب اسلامی را به گوش جهانیان برسانند.
اینک با عرض تبریک سی و هشتمین طلوع خورشید جهانگیر فجر، از همه مردم ایران عزیز به خصوص مردم شریف شهرستان صحنه تقدیر و تشکر میکنم که همچون گذشته همدل و هم زبان، حضوری صمیمانه و پرشورتر از قبل در برنامه های ویژه دهه ایام الله فجر و راهپیمایی 22 بهمن داشته اند تا توطئه های دشمن خاموش و از میان برود.
قنبرعلی منصوری
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و مسئول ستاد دهه فجر شهرستان صحنه
