به گزارشامروله، سرهنگ علی کریمی در گفتگو با بازی درازبا اعلام اینکه تا کنون هیچ گونه تخلف انتخاباتی در سطح شهرستان سرپل ذهاب صورت نپذیرفته است، اظهار داشت: با توجه به ماده قانونی 57 و 61 از قانون اساسی هر گونه تخلفی با پیگیری مراجع انتظامی و قضایی همراه خواهد بود.
وی افزود: وظیفه نیروهای انتظامی و پلیس تأمین آرامش و آسایش مردم است لذا همواره و بصورت شبانه روزی درحال خدمت رسانی هستیم.
سرهنگ کریمی گفت: نیروی انتظامی شهرستان سرپل ذهاب علاوه بر حفظ امنیت ستادهای انتخاباتی سطح شهرستان، مسئول امنیت و آسایش مردم نیز هستند و لحظه به لحظه وضعیت شهرستان را مورد رصد قرار می دهند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون هیچ گونه تخلف خاص قابل ذکری گزارش نشده است، خاطر نشان شد: از تمامی همشهریان انتظار داریم تا با آرامش و صعه صدر و همکاری و همیاری با نیروی انتظامی این دوره از انتخابات را پیش برده و در جهت تأمین آرامش شهر گام بردارند و چنانچه با مورد خاصی از تخلفات روبرو شدند بلافاصله از طریق شماره تماسهای 110 و 197 به نیروی انتظامی اطلاع دهند.
