پایگاه خبری تحلیلی امروله06:09 - 1394/12/09
حجت الاسلام سبزی :

جوانان را باید به مساجد جذب و تشویق کرد

پایگاه خبری امروله : رئیس اداره تبلیغات اسلامی صحنه گفت: جذب و تشویق جوانان و نوجوانان در راستای تحقق اهداف اسلامی، امری مهم و ضروری است و باید به گونه‌ای عمل کنیم که تمامی اقشار جامعه درگیر کارهای فرهنگی شوند.

به گزارشامروله، حجت‌الاسلام سبزی رئیس اداره تبلیغات اسلامی صحنه از مسجد حضرت ابالفضل العباس (ع) روستای اسلام آباد سفلی بازدید و با هیئت امنای مسجد دیدار و گفتگو کرد.

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی صحنه در این دیدار گفت: جذب و تشویق جوانان و نوجوانان در راستای تحقق اهداف اسلامی، امری مهم و ضروری است و باید به گونه‌ای عمل کنیم که تمامی اقشار جامعه درگیر کارهای فرهنگی شوند.

 

وی تصریح ‌کرد: اداره تبلیغات اسلامی صحنه با فعال کردن هیئات‌ مذهبی و هیئت ‌امنای مساجد در مناطق روستایی، حمایت‌های خوبی از آنها به عمل آورده است.

 

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد: با همکاری مردم و تشکل‌های دینی، شاهد نهادینه شدن ارزش‌های دینی و مذهبی در مناطق روستایی باشیم.