پایگاه خبری تحلیلی امروله10:56 - 1394/12/17
رئيس بنیاد شهید و امور ایثارگران سرپل ذهاب:

خدمت رسانی به خانواده معظم شهداء وظیفه تمام دستگاههای اجرایی است

رئيس بنیاد شهید و امور ایثارگران سرپل ذهاب ضمن تشریح برنامه های سالروز تشکیل بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهرستان خدمات رسانی وتوجه به خانواده های معظم شاهدوایثارگررا وظیفه تمام دستگاههای اجرایی کشوردانست.

به گزارشامروله، سلمان حسن پوردر گفتگو بابازی دراز،اظهار داشت: این نهاد در راستای اهداف متعالی انقلاب و امام و شهدا و همچنین با سرلوحه قراردادن منویات مقام معظم رهبری در راستای تکریم و نکوداشت مقام شامخ شهدا برنامه‌های خوبی را به منصه اجرا گذاشته است.

 

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در 22 اسفند گفت: عطر افشانی و غبار روبی مزار شهداء، دیدار با امام جمعه شهرستان و تجلیل از بازنشتگان و پیشکسوتان ایثارگراز جمله برنامه های مهم این نهاد می باشد.

 

در ادامه همایش پیاده رویی، برگزاری یادواره شهدا و برگزاری مسابقات فرهنگی را ازدیگر برنامه‌های سالروز گرامیداشت روز شهيد خواند.

 

 

وی خاطرنشان کرد: دیدار و سرکشی از خانواده شهدا و ایثارگران در طول سال و به مناسبت‌های مختلفی انجام می‌شود ولی باید برنامه‌ریزی خوبی برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و انتقال مفاهیم و فرهنگ ایثار و شهادت به نسل آینده انجام شود.

 

رئيس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان در پایان یادآور شد: خدمت به شهدا و خانواده شهدا وظیفه همه مردم و مسئولان بوده و بنیادشهید و امور ایثارگران تنها متولی این امر نیست بلکه یک هماهنگ‌کننده بوده و همه باید در حد توان خود این مأموریت خطیر را انجام دهند.