پایگاه خبری تحلیلی امروله16:40 - 1394/12/22
مدیر روابط عمومی فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه:

11 نفر در 2 سانحه تصادف در صحنه زخمی شدند

پایگاه خبری امروله : مدیر روابط عمومی فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه از مجروحیت 11 نفر در 2 سانحه تصادف در شهرستان صحنه خبر داد.

به گزارشامروله،" اکبر آزادی" با اشاره به وقوع یک فقره تصادف در محور مواصلاتی صحنه به کنگاور، ادامه داد: در این سانحه 6 نفر زخمی شدند که توسط نیروهای امدادی اورژانس فوریت‌های پزشکی 115 به مراکز درمانی انتقال داده شدند.

 

وی با بیان اینکه یک دستگاه خودروی سواری پژو 206 با یک دستگاه خودروی سواری پراید در مسیر روستای سراب برخورد کردند، گفت: این حادثه امروز رخ داده و مصدومان حادثه برای مداوا به بیمارستان دکتر معاون شهرستان صحنه انتقال داده شدند.

 

مدیر روابط عمومی فوریت‌های پزشکی کرمانشاه از وقوع یک حادثه واژگونی خودرو سواری سمند نیز در محور مواصلاتی صحنه به بیستون خبر داد و بیان داشت:‌ پنج نفر از سرنشینان این خودرو دچار مجروحیت شدند و انتقال آنها برای مداوا به مراکز درمانی انجام شد.

 

وی با تصریح بر اینکه نیروهای امدادی اورژانس فوریت‌های پزشکی 115 کار انتقال مصدومان حادثه مذکور به بیمارستان دکتر معاون شهرستان صحنه را انجام دادند، عنوان کرد: حادثه یادشده امروز در مسیر جاده روستای پاقلعه رخ داده است.