پایگاه خبری تحلیلی امروله03:51 - 1395/01/14
صحنه

مدیر کل اوقاف استان کرمانشاه از امام زاده خلیل اله گروس بازدید نمود + تصویر

پایگاه خبری امروله : مدیر کل اوقاف استان کرمانشاه از امام زاده خلیل اله گروس از اجرای طرح معنوی آرامش بهاری و روند تکمیل طرح عمرانی امام زاده خلیل الله گروس در شهرستان صحنه بازدید نمود.

به گزارشامروله، مدیر کل ومسئول بازرسی اداره کل اوقاف کرمانشاه از امام زاده خلیل اله گروس از اجرای طرح معنوی آرامش بهاری و روند تکمیل طرح عمرانی امام زاده خلیل الله گروس در شهرستان صحنه بازدید نمودند.

 

حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی اراکی در این بازدید عنوان کرد : هدف طرح آرامش بهاری مواردی است که اهل بیت(ع) و خاندان ایشان برای آن به شهادت رسیدند، آنها به دنبال این بودند حلال خدا در جامعه حلال باشد و حرام الهی هم حرام شمرده شود.

 


وی تصریح کرد :حضور روحانیون در بقاع متبرکه در واقع یکی از شاخصه های اصلی در طرح آرامش بهاری است.

 

مدیر کل ومسئول بازرسی اداره کل اوقاف کرمانشاه در پایان گفت: بقاع متبرکه و امامزادگان به عنوان قطب های معنوی کشور هر ساله در ایام نوروز پذیرا و میزبان مهمانان و گردشگران نوروزی است تا ضمن غنای معنوی مهمانان در ایام تعطیلات نوروزی محیطی آرامش بخش و فضایی آکنده از عطر معنویت و معرفت را برای گردشگران ایجاد کند.

 

در پایان از نحوه عملکرد هیئت امناء و روند اجرای کار عمرانی تقدیر تشکر نمود.