به گزارشامروله، سلیمان محبی در گفتگو باطاق نیوز،از اسکان بیش از 92 هزار و 600 مسافر و گردشگر در مراکز اقامتی آموزش و پرورش استان کرمانشاه طی تعطیلات نوروز 95 خبرداد.
وی افزود: این تعداد در قالب 14 هزار و 100 خانوار در مراکز اقامتی آموزش و پرورش استان کرمانشاه اسکان یافته و تعطیلات نوروز را میهمان کرمانشاهیان بودند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 12 درصدی را نشان می دهد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه بیشترین میزان اقامت را مربوط به شهرستان کرمانشاه با 60 هزار نفر روز عنوان کرد و گفت: اسکان مسافرین در این مراکز از 27 اسفند آغاز شده و تا پایان تعطیلات ادامه داشت.
وی از فعالیت 24 پایگاه برای پذیرش این مسافرین طی این مدت خبرداد و گفت: 4 پایگاه از پایگاه های مذکور در مرکز استان یعنی شهر کرمانشاه فعالیت می کردند.
محبی ظرفیت شبانه روزی اقامتگاه های آموزش و پرورش استان طی مدت فوق را 15 هزار نفر اعلام کرد.
وی در خصوص تعداد اقامتگاه های در نظر گرفته شده را نیز 235 کدرسه، 14 خانه معلم و 6 اردوگاه دانش آموزی عنوان کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در خصوص روش های ثبت نام برای اسکان در مراکز مذکور نیز گفت: ثبت نام ها به دو صورت اینترنتی و حضوری صورت می گرفت و همه اقشار حتی کسانی که فرهنگی نبودند می توانستند از این اماکن اقامتی استفاده کنند.
